سی و پنجمین گردهمایی ملی علوم زمین
به منظور ایجاد شرایط مناسب جهت ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشی علوم زمین و تبادل نظر اندیشمندان ومحققین ودانشجویان این حوزه، در سالی که توسط مقام معظم رهبری به نام اقتصاد مقاومتی اقدام وعمل نامگذاری شده است، سازمان زمین شناسی واکتشافات معدنی کشور همچون سالهای گذشته در نظر دارد، نسبت به برگزاری سی و پنجمین گردهمایی ملی علوم زمین (علوم زمین و اقتصادمقاومتی) از تاریخ 1تا3 اسفندماه سال جاری اقدام نماید.
دوشنبه 10 آبان 1395  14:8
 چهارمین همایش ملی زمین‌ساخت ایران
چهارمین همایش ملی زمین‌ساخت ایران به منظور ارائه آخرین دستاوردهای ژرف پژوهشی در این شاخه از علوم زمین، همفکری و تبادل اندیشه پژوهشگران بویژه پژوهشگران جوان، برنامه‌ریزی برای رهیافت‌های کاربردی این دانش در حل مشکلات جامعه ایران‌زمین همانند کاهش مخاطرات ناشی از زمین‌لرزه و ... با محوریت انجمن علمی زمین‌ساخت و زمین‌شناسی ساختاری ایران با حمایت دانشگاه بیرجند، سازمان زمین‌شناسی کشور، پژوهشکده علوم زمین، بنیاد نخبگان استان خراسان جنوبی و ... برگزار می‌گردد.
دوشنبه 10 آبان 1395  13:44