سی و هفتمین گردهمایی علوم زمین
سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور در نظر دارد تا سی و هفتمین گردهمایی علوم زمین را همزمان با روز زمین پاک در دوم اردیبهشت ماه 1397 برگزار نماید. برای مشاهده اطلاعات تکمیلی به قسمت "بیشتر بخوانید" مراجعه نمایید
جمعه 24 فروردين 1397  21:0
 گزارش سفر علمی دانشجویان کارشناسی ارشد پژوهشکده علوم زمین در مسیر تهران- جزیره هرمز
در این بازدید دانشجویان کارشناسی ارشد پژوهشکده علوم زمین به همراه دکتر جلیل قلمقاش و مهندس علی ابراهیمی شرکت داشتند. مسیر حرکت از تهران، قم، ونارج، سلفچگان، میمه، معدن موته، نائین، یزد،معدن چادرملو، ساغند، رفسنجان، معدن سرچشمه، بندرعباس و جزیره هرمز بود. برای دانلود فایل کامل گزارش این سفر علمی به قسمت "بیشتر بخوانید" مراجعه نمایید
يکشنبه 15 بهمن 1396  20:14
 گزارش مقدماتی گسلش سطحی همراه با زمین لرزه های 10 و 21 آذرماه 1396 هجدک کرمان
برای دسترسی به گزارش مقدماتی گسلش سطحی همراه با زمین لرزه های 10 و 21 آذرماه 1396 هجدک کرمان تهیه شده توسط پژوهشکده علوم زمین به قسمت "بیشتر بخوانید" مراجعه نمایید
چهارشنبه 13 دى 1396  11:26
 گزارش مقدماتی زمین لرزه دوم آذرماه سرپل ذهاب
برای دسترسی به گزارش مقدماتی زمین لرزه دوم آذرماه سرپل ذهاب تهیه شده توسط پژوهشکده علوم زمین به قسمت "بیشتر بخوانید" مراجعه نمایید
چهارشنبه 6 دى 1396  10:21
 ثبت نام دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی جدید
ضمن تبریک به پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد پژوهشکده علوم زمین به اطلاع می رساند زمان ثبت نام از روز دوشنبه 13/6/96 تا روز چهارشنبه 15/6/96 می باشد. برای مشاهده مدارک مورد نیاز به "بیشتر بخوانید" مراجعه نمایید.
يکشنبه 12 شهريور 1396  13:18
 نقشه های لرزه زمین ساخت البرز مرکزی و شمال باختر ایران
برگرفتن نقشه های لرزه زمین ساخت البرز مرکزی و شمال باختر ایران، پژوهشکده علوم زمین، سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور
شنبه 20 خرداد 1396  17:15
 سالروز زمین لرزه سیلاخور
در بیست و سوم ژانویه 1909 میلادی مصادف با سوم بهمن 1287 خورشیدی (اول محرم 1327) زمین لرزه مهیبی با بزرگای بیش از 7 (7.4 Ms) منطقه سیلاخور در شهرستان بروجرد را درهم کوبید. مسبب این زمین لرزه را گسله جوان زاگرس معرفی می کنند.این زمین لرزه گسیختگی به درازای 45 کیلومتر و جابجایی قائمی تا دومتر را سبب شد و با توجه به پرجمعیت بودن منطقه و بزرگی آن حدود 6 تا 8 هزار کشته برجای گذاشت.
يکشنبه 3 بهمن 1395  23:42
 سی و پنجمین گردهمایی ملی علوم زمین
به منظور ایجاد شرایط مناسب جهت ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشی علوم زمین و تبادل نظر اندیشمندان ومحققین ودانشجویان این حوزه، در سالی که توسط مقام معظم رهبری به نام اقتصاد مقاومتی اقدام وعمل نامگذاری شده است، سازمان زمین شناسی واکتشافات معدنی کشور همچون سالهای گذشته در نظر دارد، نسبت به برگزاری سی و پنجمین گردهمایی ملی علوم زمین (علوم زمین و اقتصادمقاومتی) از تاریخ 1تا3 اسفندماه سال جاری اقدام نماید.
دوشنبه 10 آبان 1395  14:8
 چهارمین همایش ملی زمین‌ساخت ایران
چهارمین همایش ملی زمین‌ساخت ایران به منظور ارائه آخرین دستاوردهای ژرف پژوهشی در این شاخه از علوم زمین، همفکری و تبادل اندیشه پژوهشگران بویژه پژوهشگران جوان، برنامه‌ریزی برای رهیافت‌های کاربردی این دانش در حل مشکلات جامعه ایران‌زمین همانند کاهش مخاطرات ناشی از زمین‌لرزه و ... با محوریت انجمن علمی زمین‌ساخت و زمین‌شناسی ساختاری ایران با حمایت دانشگاه بیرجند، سازمان زمین‌شناسی کشور، پژوهشکده علوم زمین، بنیاد نخبگان استان خراسان جنوبی و ... برگزار می‌گردد.
دوشنبه 10 آبان 1395  13:44
 همایش بین‌المللی علوم‌زمین و توسعه پایدار مکران برگزار شد.
همایش یک روزه بین المللی علوم زمین و توسعه پایدار مکران در سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور برگزار گردید. جهت دسترسی به فایل ارائه سخنرانان به ادامه مطلب مراجعه نمایید...
چهارشنبه 28 مهر 1395  11:19
 نتایج 1 - 10 از تعداد 20  خبر